Eco-Boats

FR

Qui som?

El Nostre Equip

Ovreiu Florin

Administrador

Ovreiu George

Cap Taller

Carcel Roxana

Contabilitat

Soirat Sylvie

Comercial

Oscar Tomas

Màrqueting i Xarxes

Qui som

Eco-Boats és més que una atracció ecològica; som la única opció a Empuriabrava on pots llogar una embarcació elèctrica sense necessitat de tenir titulació. Amb 25 anys d’experiència, som pioners en aquesta activitat.

La nostra història es remunta a 1997, quan vam començar amb només 4 embarcacions i una petita caseta a peu de canal.

Avui, operem amb èxit a partir de 3 punts de venda oficials i comptem amb més de 5 punts de venda a través dels nostres col·laboradors, arreu d’Empuriabrava.

A Eco-Boats, facilitem el teu accés a la diversió amb un sistema de reserva online ràpid i intuïtiu.

DESCOBREIX

EMPURIABRAVA

Descobreix Empuriabrava

Empuriabrava és una urbanització única que forma part del municipi de Castelló d’Empúries, una vila històrica que data del segle X i que es troba a la comarca de l’Alt Empordà.

Amb més de 24 km de canals navegables, Empuriabrava ostenta el títol de la marina més gran d’Europa. Els seus canals, situats estratègicament, ofereixen una experiència única que només pots gaudir des d’una embarcació.

A més a més, Empuriabrava alberga un aeròdrom privat, on molts turistes fan realitat el seu somni de practicar paracaigudisme.

Descubre su historia

La historia de Empuriabrava, que nació con la intención de ser una marina residencial al estilo de Miami, tiene raíces profundas. Antes de ser un destino turístico, esta tierra se utilizaba para la agricultura y la ganadería. El proyecto de Empuriabrava comenzó a tomar forma en 1964, impulsado por el grupo empresarial Eurobrava S.A. Fue aprobado en 1967 y la construcción comenzó.

Esta iniciativa innovadora cautivó a los turistas alemanes y convirtió a Empuriabrava en uno de los mejores destinos turísticos de la Costa Brava, especialmente a finales de los noventa.

Eco-Boats forma parte de la historia y del espíritu de este maravilloso destino.

Desplaça cap amunt